Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا از تعطیلی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک کلیه مراکز استان ها به دلیل شرایط کرونا خبر داد.

سرهنگ علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار عصر ایران گفت:این تعطیلی به مدت 2 هفته در تمامی مراکز شماره‌گذاری در شهرهایی که دارای وضعیت قرمز هستند انجام می شود.

وی با بیان اینکه در این طرح استان تهران به صورت یکپارچه دیده شده و تمامی مراکز شماره‌گذاری در آن تعطیل است، گفت:البته یک استثناء برای یکی از مراکز تعویض پلاک تهران در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ محمدی ادامه داد:مرکز تعویض پلاک میثم با شرایط بسیار خاص و به صورت اینترنتی در ایام تعطیلات ارائه خدمات دارد.

وی در مورد جزئیات استفاده از خدمات این مرکز گفت: افرادی که خواهان استفاده از خدمات خاص مرکز میثم هستند ابتدا باید به دفاتر پلیس+10 مراجعه و ثبت نام کنند، سپس با دانلود اپلیکیشن "پلیس من"  اقداماتی را که در اپلیکشن خواسته شده را انجام داده و سپس از همین طریق زمان مراجعه به مرکز برای طرفین مشخص شده و لذا طرفین برای تعویض پلاک در زمان ارائه شده مراجعه کرده و بدون اینکه حتی از خودرو پیاده شوند مراحل بازدید خودرو،  فک و نصب پلاک انجام و سند جدید ارائه می شود.

به گفته رئیس مرکز شماه گذاری پلیس تمامی این فرآیند 10 دقیقه بیشتر طول نمی کشد و خریدار و فروشنده حتی از خودرو پیاده هم نمی شوند.

سرهنگ محمدی ادامه داد: برای استفاده از خدمات اینترنتی مرکز میثم در ایام تعطیلات حضور خریدار و فروشنده  الزامی بوده و کار به صورت وکالتی انجام نخواهد شد. همچنین داشتن گوشی هوشمند و کارت بانکی با رمز پویا نیز ضروری است.

وی ادامه داد: این مرکز فعلا به صورت پایلوت در ایام تعطیلات 2 هفته ای مشغول کار است و در صورت استقبال مردم مراکز دیگری نیز به همین صورت فعال خواهد شد.

شماره گذاری کارخانجات تعطیل نیست

رییس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا در پاسخ به پرسشی مبنی بر چگونگی شماره گذاری خودروهای نو شماره در شرکت هایی مانند ایران خودرو سایپا گفت: به دلیل اینکه مراکز تولیدی در این ایام مشغول فعالیت هستند و کارخانجات تولید خودرو نیز مراجعه حضوری بابت پلاک ندارند لذا مراکز شماه گذاری مستقر در کارخانه ها مشول تعطیلی نبوده و ارائه خدمات می دهند.

سرهنگ محمدی در پایان به شهروندان توصیه کرد که تا جای ممکن در این ایام از خرید و فروش وکالتی خودرو خودداری کنند و در صورتی که چاره‌ای جز معامله از این طریق ندارند، مدت آن را حداقل سه ماه قید کنند.

وی درباره وکالتنامه‌هایی که طی این دو هفته تعطیلی مراکز شماره‌گذاری ممکن است موعدشان به پایان برسد نیز گفت: پلیس پیگیر این موضوع است که طول مدت تعطیلات را به اعتبار زمانی وکالتنامه‌ها اضافه شود، اما این موضوع در حال پیگیری است.

 

بیشتر بخوانید: ورود وسایل نقلیه شخصی با پلاک تهران به دیگر شهرها چقدر جریمه دارد؟ اطلاعیه ستاد ملی مبارزه با کرونا: زمان پایان محدودیت‌ها فعلا مشخص نیست لینک کوتاه: asriran.com/003AxH

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شماره گذاری خودرو سرهنگ محمدی پلیس مراکز شماره گذاری تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۹۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد

روزکارگر بهانه‌ای برای سخن گفتن درباره کارگر است، اما چالش‌های کارگران صرفا به این یک روز خلاصه نمی‌شود و هر لحظه با چالش‌هایی از جنس بحران معیشت، ایمنی کار، مسکن و... مواجه هستند. دولت رئیسی نیز در میان دولت‌های دیگر، شرایط سخت تری برای کارگران از نظر دستمزدی ایجاد کرده است.

به گزارش انتخاب؛ ناصر چمنی، رئیس سابق کانون انجمن صنفی کارگران ایران، درباره عمده مطالبان کارگران ایران در سال ۱۴۰۳ به «انتخاب» گفت: عمده‌ترین مطالبات جامعه‌ی کارگری از دهه هفتاد شروع شد؛ وقتی که دادنامه ۱۷۹ از طریق دیوان عدالت اداری آمد و عنوان شد که در کار‌های مستمر، کارفرما می‌تواند قرارداد موقت ببندد و شروع مشکلات کارگری آغاز شد. هیچ دولتی برای حل این مسأله گام برنداشت و شاهد این هستیم که بیش از ۹۷ درصد جامعه‌ی کارگری با قرارداد‌های موقت و سفید امضا و یا قرارداد‌های ۲ ماهه و ۳ ماهه کار می‌کنند که بزرگترین دغدغه جامعه‌ی کارگر همین مسأله عدم امنیت است.

امنیت خود به خود آرامش بخش است، اما اگر نباشد، از نظر روانی برای نیروی کار خیلی اثرات بدی دارد. از اواسط دهه هشتاد با روی کار آمدن احمدی نژاد و بحث هدفمندی یارانه‌ها که آن زمان هم کارگران مخالف آن بودند، باعث شد تورم شدیدی شکل بگیرد و دستمزد کارگران را هم در آن سال ۱۰ درصد مصوب کردند. این اتفاقات باعث شد معیشت کارگر، بعد از امنیت شغلی از دست برود.

او افزود: متأسفانه دولت‌های بعد از احمدی نژاد هم در بحث معیشت کار خاصی نکردند. بحث امنیت و ایمنی شغلی هم برای کارگران یک دغدغه است. ما نسبت به استاندارد‌های جهانی وضعیت خوبی در حوادث کار نداریم. جامعه‌ی کارگری یعنی ۵۰ درصد جمعیت کشور؛ با اتفاقی که در بحث دستمزد افتاد، جامعه‌ی کارگری فهمید که دولت علاقه‌ای به حقوق کارگران ندارد. کارگران ۱۴ هزار شهید دادند، اما تنها جامعه‌ای که نادیده گرفته شده، جامعه‌ی کارگری است.

وی در ادامه در رابطه با مشکلات ایجاد شده برای کارگران در دولت رئیسی بیان کرد: دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات جامعه‌ی کارگری اضافه کرد. در دو سال گذشته افزایش دستمزد‌های کمتر از تورم تصویب شد و سال ۲۷ درصد و امسال ۳۵ درصد، بدون امضای نماینده کارگران اجرایی شد. امسال که مصوبه‌ی مزد را بدون امضا نماینده کارگران ابلاغ کردند، یک ضربه‌ی خیلی بزرگ به جامعه‌ی کارگری بود. تشکل‌های کارگری و نمایندگان آن‌ها را نادیده گرفتند و بدون در نظر داشتن نظر مثبت کارگران، هر کاری دلشان خواست کردند. درصد نادیده گرفته شدن کارگران، در دولت رئیسی بیشتر از تمام دولت‌ها بوده است.

چمنی درباره لزوم گفتگو با جامعه‌ی کارگری از سوی دولت گفت: شعار امسال به مشارکت مردم اشاره می‌کند؛ وقتی جامعه‌ی کارگری را به نان شب محتاج می‌کنیم، نباید انتظار داشته باشیم که مشارکت خیلی بالایی داشته باشند و رشد اقتصادی به دست بیاوریم. به نظر من هنوز هم دیر نشده است، اگر دولت می‌خواهد کاری بکند، باید اول حرف‌های جامعه کارگری را بشنود و شرایطی که امسال برای دستمزد به وجود آوردند را اصلاح کنند. باید دل جامعه‌ی کارگری به کار کردن گرم شود تا تمام نیروی جوان ما وارد شغل‌های کاذب نشوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • تشدید برخورد با خودرو‌های هنجارشکن در میاندوآب
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکز هوشمند
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد